Facebook adverteren
Met alle plezier werk ik mee aan de groei van jouw succes!

Facebook adverteren uitbesteden

Ben je ondernemer en wil je je bekendheid vergroten of meer leads aantrekken? Dan is het facebook adverteren (via Facebook of Instagram) de uitgelezen manier om dit te bereiken.

Er zijn wereldwijd meer dan 1 miljard mensen actief op Facebook en maar liefst 9 miljoen Nederlanders brengen maandelijks bijna 5 uur door op dit netwerk. Facebook weet veel over deze miljoenen Nederlanders: niet alleen hun woonplaats en leeftijd maar ook hun gezinssituatie, burgerlijke staat en hun interesses. Met behulp van adverteren in Facebook heb je de unieke mogelijkheid om mensen te bereiken die precies voldoen aan je wensen.


5 redenen om Facebook adverteren in te zetten:

1. Naamsbekendheid vergroten
2. Relevante bezoekers naar je website of -shop
3. Websitebezoekers weer terug laten keren naar je website
4. Meer Leads
5. Meer Klanten


Voordelen van het uitbesteden van Facebookadvertenties:

– Zichtbaarheid op Facebook wordt direct vergroot onder de juiste doelgroep(en)
– Je advertenties worden continu up-to-date gehouden door een professional
– Je campagne sluit direct aan op je Online Marketing strategie
– Je houdt je maandelijkse adverteerkosten in de hand
– Creative strategie om ook de websitebezoekers te remarketen op Facebook


Hoe werkt het?
Allereerst gaan we samen in gesprek om vast te stellen wat jij met Facebook adverteren via Facebook of Instagram wilt bereiken. We bekijken jouw salesfunnel. Op basis van deze informatie maak ik een strategisch Facebook marketingplan.

Vervolgens ga ik aan de slag met het maken van jouw campagnes. Deze hou ik voor je in de gaten en stuur ik bij waar nodig. Hier heb jij dus geen omkijken naar.

Regelmatig rapporteer ik de advertentieprestaties aan jou en gaan we met elkaar in gesprek om de prestaties door te nemen en te optimaliseren. Zodat we nog meer resultaat uit de campagnes kunnen halen.