Ik ben Michelle Schouten (1983) ondersteun ondernemers om hun business te laten groeien d.m.v. van adverteren op Facebook en Instagram en het Marketing Dashboard. Daarbij adviseer ik hen hoe zij hun salesfunnel optimaal kunnen in richten.

De afgelopen 5 jaar heb ik, samen met mijn team, al tientallen bedrijven geholpen om met het inzetten van de juiste strategie hun bedrijf te laten groeien. Met als doel om met zo laag mogelijke kosten, het beste resultaat te behalen.

Een dynamisch proces wat nooit stil staat, maar super leuk om een bijdrage te kunnen zijn van de groei van deze mooie bedrijven.

Daarbij is het belangrijk om de verschillende systemen te integreren met Google Analytics om te kunnen analyseren wat voor de ondernemer wel of juist niet werkt.

Ik word ontzettend blij als ik merk dat de salesfunnel goed in elkaar zit en we goede resultaten behalen. Ik ben gek op cijfertjes, dus breng ik de resultaten in kaart met de benodigde concrete acties om ondernemers hun business te laten groeien.

Naast m’n werk woon in samen met mijn vriend Ted en onze 3 kinderen: Jens (10), Melle (8) en Feline (5). Ik geniet er van om samen met hun gezellige dingen te doen, maar ook samen met vrienden tijd door te brengen.

Tussendoor hou ik nog alle ontwikkelingen bij op het gebied van social media, want ik vind het leuk en belangrijk om nieuwe dingen te leren.

Wat klanten vertellen over Michelle Schouten – Online Groeien

“Michelle is de persoon als je ondersteuning wilt bij je online marketing campagnes. Facebook adverteren en e-mailmarketing zijn complexe marketingtools wil je er goede resultaten mee behalen. Michelle weet hier alles van en dat merken wij in de verkoop van onze programma’s! Met de aangeleverde rapporten houd je goed overzicht wat wel en niet werkt.”

Cindy koeman en Michael Pilarczyk
Eigenaren, Mastermind Academy

“Michelle heeft het vermogen zich goed in te leven in onze organisatie en onze doelgroep. Door het aanscherpen van onze doelgroepen en het verbeteren van de campagnes zijn de verkopen merkbaar gestegen. Ook is het heel fijn dat je een mooi overzicht onvangt, waarin goed zichtbaar wordt wat je inversteringen hebben opgeleverd.”

Amande en Janneke Koeman
Eigenaresses, Foodsisters

“Michelle is iemand die heel gestructureerd en helder werkt. Ze heeft veel toegevoegde waarde door haar kennis en waardevolle tips die ik direct kan toepassen. Door haar passie blijft ze zich ontwikkelen, waardoor ze op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op marketing gebied. Michelle heeft mij geholpen met FB-adds en andere Marketing activiteiten. Hierdoor ben ik gegroeid in volgers, heb ik meer verbinding en resultaat. Ik kan Michelle sterk aanraden vanwege haar professionaliteit en betrouwbaarheid.”

Maria Johanna
Eigenaresse, www.mariajohanna.com

CONTACT

Heb je nog vragen? Of wil je met mij in contact komen?
Dat kan middels dit formulier!

13 + 2 =