Ik ben Michelle Schouten (1983) en specialist op het gebied van social media. Ik ondersteun ondernemers om hun business te laten groeien door hun sales funnel optimaal in te richten. Dit kan door middel van advertentiecampages op Facebook en Instagram, het juist inrichten van hun e-mailmarketingsysteem en/ of chatbots. Daarbij is het belangrijk om de verschillende systemen te integreren met Google Analytics om te kunnen analyseren wat voor de ondernemer wel of juist niet werkt.

Ik word ontzettend blij als ik merk dat de salesfunnel goed in elkaar zit en we goede resultaten behalen. Ik ben gek op cijfertjes, dus breng de resultaten graag op papier met de benodigde aanbevelingen.

Naast m’n werk woon in samen met mijn vriend en onze 3 kinderen (6, 4 en 0 jaar oud). Ik geniet er van om samen met hun gezellige dingen te doen, maar ook samen met vrienden tijd door te brengen.

Tussendoor hou ik nog alle ontwikkelingen bij op het gebied van social media, want ik vind het leuk en belangrijk om nieuwe dingen te leren.