Klanten
Vertellen

“Michelle is de persoon als je ondersteuning wilt bij je online marketing campagnes. Facebook adverteren en e-mailmarketing zijn complexe marketingtools wil je er goede resultaten mee behalen. Michelle weet hier alles van en dat merken wij in de verkoop van onze programma’s! Met de aangeleverde rapporten houd je goed overzicht wat wel en niet werkt.”

Cindy Koeman en Michael Pilarczyk

Eigenaren, Mastermind Academy

“Michelle heeft het vermogen zich goed in te leven in onze organisatie en onze doelgroep. Door het aanscherpen van onze doelgroepen en het verbeteren van de campagnes zijn de verkopen merkbaar gestegen. Ook is het heel fijn dat je een mooi overzicht onvangt, waarin goed zichtbaar wordt wat je inversteringen hebben opgeleverd.”

Amande en Janneke Koeman

Eigenaresses, Foodsisters

“Michelle is iemand die heel gestructureerd en helder werkt. Ze heeft veel toegevoegde waarde door haar kennis en waardevolle tips die ik direct kan toepassen. Door haar passie blijft ze zich ontwikkelen, waardoor ze op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op marketing gebied. Michelle heeft mij geholpen met FB-adds en andere Marketing activiteiten. Hierdoor ben ik gegroeid in volgers, heb ik meer verbinding en resultaat. Ik kan Michelle sterk aanraden vanwege haar professionaliteit en betrouwbaarheid.” Maria Johanna

Eigenaresse, www.mariajohanna.com

“Ik werk nu ruim 1,5 samen met Michelle die voor mij de facebook adds verzorgt.

1,5 jaar geleden begon ik voorzichtig met een paar honderd euro voor het inzetten van advertentie’s op facebook om mijn gratis challenges te vullen met deelnemers.

Steeds durfde ik meer te investeren omdat ik zag, merkte dat wat ik investeerde steeds dubbel en dwars terugverdien.

Stap voor stap steeds in overleg met Michelle durfde ik mijn budgetten op te hogen.

Wat in het begin een paar honderd euro was is nu een paar duizend euro als investering voor een campagne. Dat doe je natuurlijk niet als het niets oplevert.

Wat heeft het mij opgeleverd:
Mijn bedrijf groeit en groeit steeds verder.
De investering van de fb adds haal ik met de eerste verkoop er zeker 3 dubbel uit terwijl ik daarna nog een upsell doe waar ik nogmaals 3 of 4 keer mijn investering terug verdien.

Wat ik zo heerlijk vind aan de samenwerking met Michelle is dat ze echt alle zorgen en zaken omtrent de advertentie uit handen neemt, ze houdt me tussentijds op de hoogte met aanmeldingen, past zonodig teksten aan, we weten welke foto’s het goed doen.

Nu we wat langer samenwerken weet zij heel goed welke doelgroep past bij mijn dienst.
Na elke campagne stuurt ze me de cijfers van de campagne toe zodat we bij de volgende kunnen bijsturen op basis daarvan.

Michelle is heerlijk betrokken, betrouwbaar, enthousiast, kundig , ze neemt je de zorgen uit handen, houd je goed op de hoogte, zalig om met haar samen te werken.

Wij gaan samen dit jaar nog verder knallen dat weet ik zeker.”

Patries Post

Eigenaresse, Van gelijk naar geluk