Vacatures snel ingevuld krijgen? Zo gefixt!

Met social advertising kom je gemakkelijk aan leads van potentiële kandidaten.

Hoe?

We leggen het je graag uit!

Vacatures snel ingevuld krijgen? Zo gefixt!

Met social advertising kom je gemakkelijk aan leads van potentiële kandidaten.

Hoe?

We leggen het je graag uit!

Hoe werkt dat in de praktijk? Simpel!

Met social advertising kun je de doelgroep heel precies targeten. En door de slimme algoritmes van social media wordt het bereik alsmaar groter. Zelfs als iemand nog helemaal niet bewust op zoek is naar een baan, wordt diegene toch getriggerd.

Wij regelen alles voor je en zorgen ervoor dat de vacature wordt getoond aan relevante personen. Via een formulier vullen zij een aantal vragen in. Jij hoeft alleen maar de juiste kandidaten eruit te filteren en contact met ze op te nemen.

Met social advertising maken we de drempel om te solliciteren zo laag mogelijk. Binnen 1 minuut kan iemand solliciteren via en door te juiste vragen zie je snel of een kandidaat interessant is of niet.

Wie ben ik?

Ik ondersteun ondernemers om hun business te laten groeien d.m.v. van adverteren op Facebook en Instagram en het invullen van vacatures. Daarnaast adviseer ik hen tijdens onze (maandelijkse) strategiecalls hoe zij hun salesfunnel optimaal kunnen in richten.

De afgelopen 5 jaar heb ik, samen met mijn team, al tientallen bedrijven geholpen om met het inzetten van de juiste strategie hun bedrijf te laten groeien of hun vacatures in te vullen. Met als doel om met zo laag mogelijke kosten, het beste resultaat te behalen.

Een dynamisch proces wat nooit stil staat, maar super leuk om een bijdrage te kunnen zijn van de groei van deze mooie bedrijven.

Klanten vertellen

“Als Hessing SuperVers stonden wij voor een grote uitdaging om onze VersFabriek in Greenport Venlo te vullen met zo’n 750 vacatures. Michelle heeft een enorme kennis op het gebied van online marketing en heeft ons goed weten te adviseren hoe we diverse doelgroepen online konden bereiken op diverse platformen. En met succes, de leads stromen binnen! Michelle reageert snel, heeft altijd de laatste kennis van online marketing tools, denkt pro-actief mee én levert goede resultaten. Met de maandelijkse dashboard kunnen wij onze activiteiten goed monitoren en bijsturen waar nodig. Kortom: een waardevolle onmisbare (externe) teamlid in ons Brand Team”

Kim Gieling
Marketing Manager Hessing Supervers B.V.

WERKWIJZE

STRATEGIEGESPREK

Vooraf gaan we in gesprek om de strategie en doelen vast te stellen.

 

h

Looptijd en budget

De looptijd van de campagne is 10 dagen met een minimaal advertentiebudget van € 150,-

 

l

SET-UP ADVERTENTIEACCOUNT

Het advertentieaccount wordt juist ingericht en de campagne aangemaakt, nadat de afbeeldingen en teksten zijn goedgekeurd door de opdrachtgever.

 

h

RAPPORTAGE

Nadat de campagne is afgelopen ontvang je de rapportage met bevindingen en adviezen die tijdens het maandelijkse overleg wordt besproken

 

U

Online monitoring

Iedere 2 dagen worden de campagnes gemonitord en bijgestuurd. De nieuwe leads worden ieder 2 dagen doorgestuurd.

 

De kosten voor de leadscampagnes

Doelgerichte campagnes, afgestemd om voor jouw openstaande vacatures leads binnen te krijgen van goede kwaliteit. Nadat alle autorisaties geregeld zijn, gaan we direct aan de slag, zodat de campagne(s) binnen 2 weken online staan.

BASIS

(

Aan de slag met jouw vacatures?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om jouw openstaande vacatures in te vullen d.m.v. te adverteren op Facebook/ Instagram? Dat kan!

Ik help je graag verder door middel van een gratis kennisgesprek.

Ben je er klaar voor?