Yes, jij wilt meer inzicht in de cijfers van jouw marketingtools.

 

Wil jij meer inzicht in wat jouw marketingactiviteiten opleveren. Maak dan kennis met het Dashboard. Je hoeft maar 1 tool te openen en je ziet gelijk wat je omzet is geweest de afgelopen dag/week/maand/jaar, hoeveel mensen je hebt bereikt via je social media kanalen, welke berichten het goed hebben gedaan, hoeveel mensen je website hebben gezocht enz enz.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden?

Klik dan op onderstaande button om een vrijblijvend gesprek (30 min) gesprek in te plannen.

Tijdens dit gesprek gaan we kijken of we een goede match zijn om samen aan de slag te gaan.

Op naar online groeien!🔥

 

 

Wie ben ik?

Ik ondersteun ondernemers om hun business te laten groeien d.m.v. van het marketing Dashboard en adverteren op Facebook en Instagram. Daarnaast adviseer ondernemers tijdens strategiecalls hoe zij hun salesfunnel optimaal kunnen in richten.

De afgelopen 5 jaar heb ik, samen met mijn team, al tientallen bedrijven geholpen om met het inzetten van de juiste strategie hun bedrijf te laten groeien. Met als doel om met zo laag mogelijke kosten, het beste resultaat te behalen.

Een dynamisch proces wat nooit stil staat, maar super leuk om een bijdrage te kunnen zijn van de groei van deze mooie bedrijven.

Net als Zuss & Sap meer leads verzamelen, een groter bereik creëren en meer verkopen?

Sinds 2,5 jaar heb ik een samenwerking met Thekla en Joselien van Zuss & Sap waarbij ik hen adviseer over de online marketing en de Facebook/ Instagram advertenties uit handen neem. In het begin stonden zij een beetje sceptisch tegenover adverteren, maar wilden het wel proberen. Het doel was om bij een breder publiek bekend te worden om zo meer leads en klanten binnen te krijgen.

Zij hadden net een nieuw product ontwikkeld: Detox & More: een detox challenge van een maand met hun sapjes. Daar heb ik een strategie bij uitgewerkt en gingen samen aan de slag. De campagne liep boven verwachting en de eerste editie gingen er meer dan 50 deelnemers van start. Zij waren overtuigd!

Inmiddels hebben we de strategie uitgebreid en adverteren we met een gratis weggever, Gratis Groentekalender, om hun e-maillijst te laten groeien. In 2020 hebben we daar maar liefst 2128 leads a € 0,78 mee verzameld. Dat is ver beneden het gemiddelde van € 1,- per lead.

Naast de gratis groentekalender adverteren we ook met een advertentie “Ons Verhaal” om nieuw publiek kennis te laten maken met Zuss & Sap. Als mensen doorklikken naar de website krijgen ze een advertentie te zien van een proefpakket van hun sapjes. De overige campagnes wisselen we met elkaar af. Is er weer een nieuwe editie van Detox & More dan draaien we daar een campagne voor, maar het kan ook een 3-daagse detox zijn. 

Deze ondernemers gingen jou voor

“Michelle is iemand die heel gestructureerd en helder werkt. Ze heeft veel toegevoegde waarde door haar kennis en waardevolle tips die ik direct kan toepassen. Door haar passie blijft ze zich ontwikkelen, waardoor ze op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op marketing gebied. Michelle heeft mij geholpen met FB-adds en andere Marketing activiteiten. Hierdoor ben ik gegroeid in volgers, heb ik meer verbinding en resultaat. Ik kan Michelle sterk aanraden vanwege haar professionaliteit en betrouwbaarheid.”

Maria Johanna
Eigenaresse, www.mariajohanna.com

“Michelle heeft het vermogen zich goed in te leven in onze organisatie en onze doelgroep. Door het aanscherpen van onze doelgroepen en het verbeteren van de campagnes zijn de verkopen merkbaar gestegen. Ook is het heel fijn dat je een mooi overzicht onvangt, waarin goed zichtbaar wordt wat je inversteringen hebben opgeleverd.”

Amande en Janneke Koeman
Eigenaresses, Foodsisters

“Michelle is de persoon als je ondersteuning wilt bij je online marketing campagnes. Facebook adverteren en e-mailmarketing zijn complexe marketingtools wil je er goede resultaten mee behalen. Michelle weet hier alles van en dat merken wij in de verkoop van onze programma’s! Met de aangeleverde rapporten houd je goed overzicht wat wel en niet werkt.”

Cindy Koeman en Michael Pilarczyk
Eigenaren, Mastermind Academy

Werk al een tijdje samen met Michelle. Naast dat ze erg professioneel is, is ze ook persoonlijk een heel warm en fijn mens. Ze legt de statistieken goed uit waardoor je snel kunt schakelen en bijsturen. Zeker een aanrader!

Amber van Leeuwen
Eigenaar, The Social Good Girl

“Michelle helpt mij in het draaien van de facebook ads. Langs mijn core business draaien wilde ik ontzorgd worden over de facebook ads. En dat gebeurt nu zeker. Ik krijg iedere campagne een uitdraai met de cijfers en Michelle denkt actief mee in de marketing.

Overweeg je om met Michelle samen te werken, dan kun je ervan uitgaan dat enthousiasme, doorzetten en positiviteit de kernwoorden zijn die je gaat ervaren. Ook houdt Michelle allerlei hand en span diensten in de gaten als “denk aan dit op je landingspagina” of “je nieuwsbrief wordt goed of niet goed geopend”

Dus lekker actief en meedenkend. Bedankt voor de samenwerking Michelle.”

Amber van Ommeren
Eigenaar, Movi Academy

“Toen we startten met Michelle vonden we het spannend om geld te investeren in het adverteren, maar we merkten al snel dat we er meer verkopen door kregen, dus het is het echt waard. Wat ook heel fijn is aan onze samenwerking is dat Michelle altijd overal in mee wil denken en zelf met ideeën komt, ook na 2,5 jaar!”

Thekla en Joselien
Eigenaressen, Zuss & Sap

Gaan we samen voor online groeien?

 

Klik dan op onderstaande button om een vrijblijvend gesprek (30 min) gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we kijken of we een goede match zijn en laat ik je kennismaken met het dashboard.