Meer inzicht nodig in je marketing activiteiten of die CEO-rol te pakken? Besteed jij je tijd aan de juiste kanalen? Weet je waar jouw klanten vandaan komen?

Ben je nu veel tijd kwijt om handmatig lijstjes bij te houden om deze inzichten te krijgen, dan is het marketing dashboard iets voor jou!

 

 

Meer inzicht nodig in je marketing activiteiten of die CEO-rol te pakken? Besteed jij je tijd aan de juiste kanalen? Weet je waar jouw klanten vandaan komen?

Ben je nu veel tijd kwijt om handmatig lijstjes bij te houden om deze inzichten te krijgen, dan is het marketing dashboard iets voor jou!

Ben jij op zoek naar…

N

Alles wordt automatisch ingelezen: scheelt uren aan Excel-sheets bijhouden

Alle statistieken worden automatisch ingelezen in het marketing dashboard. Je hoeft dus geen aparte koppelingen te maken of abonnementen af te sluiten om inzicht te krijgen, dit nemen wij allemaal uit handen.

N

Alle statistieken in 1 tool: super handig en overzichtelijk

Door het Dashboard krijg je in één complete visuele rapportage inzicht in de prestaties van de marketingcijfers. Hierdoor kunnen jullie snel en gemakkelijk de juiste beslissingen kunt nemen op basis van de statistieken.
N

Analyseren en bijsturen was nog nooit zo makkelijk

 Als je geen inzicht hebt in deze gegevens mis je waardevolle informatie om jouw bedrijf te laten groeien! Door te weten wat je website, social media campagnes en emails opleveren, kunnen jullie betere beslissingen nemen.

 

Wie ben ik?

Ik ondersteun ondernemers om hun business te laten groeien d.m.v. van adverteren op Facebook en Instagram. Daarnaast adviseer ik hen tijdens onze (maandelijkse) strategiecalls hoe zij hun salesfunnel optimaal kunnen in richten.

De afgelopen 4 jaar heb ik, samen met mijn team, al tientallen bedrijven geholpen om met het inzetten van de juiste strategie hun bedrijf te laten groeien. Met als doel om met zo laag mogelijke kosten, het beste resultaat te behalen.

Een dynamisch proces wat nooit stil staat, maar super leuk om een bijdrage te kunnen zijn van de groei van deze mooie bedrijven.

Waarom een Marketing Dashboard?

Door het Dashboard krijg je in één complete visuele rapportage inzicht in de prestaties van de marketingcijfers. Hierdoor kunnen jullie snel en gemakkelijk de juiste beslissingen kunt nemen op basis van de statistieken.

Met dit overzicht krijg je inzicht in hoeveel bezoekers de website maandelijks heeft. Welke pagina’s zij bezoeken en waar zij afhaken. Daarnaast kan je ook zien hoeveel mensen een bepaalde actie hebben uitgevoerd, bijvoorbeeld het aanmelden voor de nieuwsbrief of een aankoop hebben gedaan. En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan.

Als je geen inzicht hebt in deze gegevens mis je waardevolle informatie om jouw bedrijf te laten groeien! Door te weten wat je website, social media campagnes en emails opleveren, kunnen jullie betere beslissingen nemen.

Hoe een volgende campagne beter ingezet kan worden, welk type bericht het meeste aanspreekt bij klanten, maar ook hoeveel een advertentiecampagne nu concreet heeft opgeleverd.

Ik help jou graag verder met jouw succes!

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Dashboard op maat

Voorafgaand gaan we samen in gesprek (het strategiegesprek) om je wensen/doelen te bespreken. We nemen hierin alle tools door waar jij gebruik van maakt en op welke statistieken in het dashboard naar voren moeten komen op tot het optimale Dashboard te komen. Na dit gesprek gaan we de autorisaties regelen, zodat wij aan de slag kunnen met het bouwen naar het Dashboard op maat. 

METEN IS WETEN

Het fijne van het Dashboard is dat alle data van al je marketingtools in 1 overzicht komen te staan. Nooit meer zoeken in alle systemen. Hierdoor krijg je heel eenvoudig inzicht hoe jouw onderneming draait en op welke cijfers jij moet bijsturen of dat je ziet dat het tijd wordt om op te schalen.

Oplevering

Nadat het Dashboard volledig is ingericht (dit duurt ca. 2 weken) plannen we een nieuwe afspraak om het Dashboard door te nemen. We nemen in dit gesprek het Dashboard samen door, zodat jij weet hoe het Dashboard werkt. Indien nodig passen wij het Dashboard aan, zodat deze optimaal in gebruik kan worden genomen.
v

Advies met concrete acties

Je kunt er voor kiezen om het Dashboard los af te nemen of met ieder kwartaal een advies met concrete acties om jouw onderneming te laten groeien.

Het is ook mogelijk om losse adviescall in te plannen, dit is bijvoorbeeld heel handig als jij een nieuwe product gaan lanceren.

Deze ondernemers gingen jou voor

“Michelle is iemand die heel gestructureerd en helder werkt. Ze heeft veel toegevoegde waarde door haar kennis en waardevolle tips die ik direct kan toepassen. Door haar passie blijft ze zich ontwikkelen, waardoor ze op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op marketing gebied. Michelle heeft mij geholpen met FB-adds en andere Marketing activiteiten. Hierdoor ben ik gegroeid in volgers, heb ik meer verbinding en resultaat. Ik kan Michelle sterk aanraden vanwege haar professionaliteit en betrouwbaarheid.”

Maria Johanna
Eigenaresse, www.mariajohanna.com

“Michelle heeft het vermogen zich goed in te leven in onze organisatie en onze doelgroep. Door het aanscherpen van onze doelgroepen en het verbeteren van de campagnes zijn de verkopen merkbaar gestegen. Ook is het heel fijn dat je een mooi overzicht onvangt, waarin goed zichtbaar wordt wat je inversteringen hebben opgeleverd.”

Amande en Janneke Koeman
Eigenaresses, Foodsisters

“Michelle is de persoon als je ondersteuning wilt bij je online marketing campagnes. Facebook adverteren en e-mailmarketing zijn complexe marketingtools wil je er goede resultaten mee behalen. Michelle weet hier alles van en dat merken wij in de verkoop van onze programma’s! Met de aangeleverde rapporten houd je goed overzicht wat wel en niet werkt.”

Cindy Koeman en Michael Pilarczyk
Eigenaren, Mastermind Academy

Werk al een tijdje samen met Michelle. Naast dat ze erg professioneel is, is ze ook persoonlijk een heel warm en fijn mens. Ze legt de statistieken goed uit waardoor je snel kunt schakelen en bijsturen. Zeker een aanrader!

Amber van Leeuwen
Eigenaar, The Social Good Girl

“Michelle helpt mij in het draaien van de facebook ads. Langs mijn core business draaien wilde ik ontzorgd worden over de facebook ads. En dat gebeurt nu zeker. Ik krijg iedere campagne een uitdraai met de cijfers en Michelle denkt actief mee in de marketing.

Overweeg je om met Michelle samen te werken, dan kun je ervan uitgaan dat enthousiasme, doorzetten en positiviteit de kernwoorden zijn die je gaat ervaren. Ook houdt Michelle allerlei hand en span diensten in de gaten als “denk aan dit op je landingspagina” of “je nieuwsbrief wordt goed of niet goed geopend”

Dus lekker actief en meedenkend. Bedankt voor de samenwerking Michelle.”

Amber van Ommeren
Eigenaar, Movi Academy

“Toen we startten met Michelle vonden we het spannend om geld te investeren in het adverteren, maar we merkten al snel dat we er meer verkopen door kregen, dus het is het echt waard. Wat ook heel fijn is aan onze samenwerking is dat Michelle altijd overal in mee wil denken en zelf met ideeën komt, ook na 2,5 jaar!”

Thekla en Joselien
Eigenaressen, Zuss & Sap

De pakketten die ik aanbied

Marketing Dashboard op maat, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Nadat alle autorisaties geregeld zijn, gaan we direct aan de slag, zodat het Dashboard binnen 2 weken in gebruik kan worden genomen.

 

De pakketten die ik aanbied

Marketing Dashboard met de basic statistieken om jouw bedrijf inzichten te geven en te laten groeien, door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Nadat alle autorisaties geregeld zijn, gaan we direct aan de slag, zodat het Dashboard binnen 2 weken in gebruik kan worden genomen.

Meer resultaat?

Wil jij meer weten over het dashboard. Ik laat je graag meer zien van het dashboard in een gratis kennisgesprek.

Ben je er klaar voor?