Online groeien

“Ik ondersteun ondernemers op het gebied van Facebook Adverteren

om hun online zichtbaarheid te vergroten en hun business te laten groeien.”

Klanten vertellen

“Michelle is de persoon als je ondersteuning wilt bij je online marketing campagnes. Facebook adverteren en e-mailmarketing zijn complexe marketingtools wil je er goede resultaten mee behalen. Michelle weet hier alles van en dat merken wij in de verkoop van onze programma’s. Met de aangeleverde rapporten houd je goed overzicht wat wel en niet werkt.

Michael Pilarczyk en Cindy Koeman, Mastermind Academy

Klanten vertellen

“Michelle heeft het vermogen zich goed in te leven in onze organisatie en onze doelgroep. Door het aanscherpen van onze doelgroepen en het verbeteren van de campagnes zijn de verkopen merkbaar gestegen. Ook is het heel fijn dat je een mooi overzicht ontvangt, waarin goed zichtbaar wordt wat je investeringen hebben opgeleverd.”

Amande en Janneke Koeman, Foodsisters

Klanten vertellen

““Michelle is iemand die heel gestructureerd en helder werkt. Ze heeft veel toegevoegde waarde door haar kennis en waardevolle tips die ik direct kan toepassen. Door haar passie blijft ze zich ontwikkelen, waardoor ze op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op marketing gebied. Michelle heeft mij geholpen met FB-adds en andere Marketing activiteiten. Hierdoor ben ik gegroeid in volgers, heb ik meer verbinding en resultaat. Ik kan Michelle sterk aanraden vanwege haar professionaliteit en betrouwbaarheid.”

Maria Johanna, www.mariajohanna.com

Klanten vertellen

“Mijn bedrijf groeit en groeit steeds verder.
De investering van de fb adds haal ik met de eerste verkoop er zeker 3 dubbel uit terwijl ik daarna nog een upsell doe waar ik nogmaals 3 of 4 keer mijn investering terug verdien.

Wat ik zo heerlijk vind aan de samenwerking met Michelle is dat ze echt alle zorgen en zaken omtrent de advertentie uit handen neemt, ze houdt me tussentijds op de hoogte met aanmeldingen, past zonodig teksten aan, we weten welke foto’s het goed doen.

Na elke campagne stuurt ze me de cijfers van de campagne toe zodat we bij de volgende kunnen bijsturen op basis daarvan.

Michelle is heerlijk betrokken, betrouwbaar, enthousiast, kundig , ze neemt je de zorgen uit handen, houd je goed op de hoogte, zalig om met haar samen te werken.”

Patries Post, www.vangelijknaargeluk.nl

Ik ben Michelle Schouten (1983) en specialist op het gebied van Facebook Adverteren. Ik ondersteun ondernemers om hun business te laten groeien door hun sales funnel optimaal in te richten. Dit kan door middel van advertentiecampages op Facebook en Instagram, het juist inrichten van hun e-mailmarketingsysteem.

Door de verschillende systemen te integreren met Google Analytics wordt het mogelijk om te kunnen analyseren wat voor de ondernemer wel of juist niet werkt.

Ik word ontzettend blij als ik merk dat de salesfunnel goed in elkaar zit en we goede resultaten behalen. Ik ben gek op cijfers, dus breng de resultaten graag op papier met de benodigde aanbevelingen.

Facebook Adverteren

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten op Facebook en/of Instagram, maar beschik je niet over de juiste kennis? Of ontbreekt het je aan tijd? Ik help je graag om samen met jou met de juiste strategie aan de slag te gaan!

 

Facebook Adverteren incl. Emailmarketing

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten op Facebook en/of Instagram, maar beschik je niet over de juiste kennis? Of ontbreekt het je aan tijd? Ik help je graag om samen met jou met de juiste strategie aan de slag te gaan!

WIL JIJ OOK VERDER GROEIEN?

Als je ook het gevoel hebt dat je verder wilt groeien, waarbij je je Facebook- en/ of Instagram  Advertenties aan een ander wilt overlaten, dan help ik je graag verder.

Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen bekijken welke groeistappen jij zou kunnen maken met behulp van mijn ondersteuning.

CONTACT

CONTACT

 Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

12 + 5 =